... PŘIJEDEME - UGRILUJEME - NAPORCUJEME ...

Grilované sele od nás dodá Vaší oslavě punc "královské hostiny"

Kdo jsme?

Naše firma se zabývá grilováním selat již více než 12 let. Za tuto dobu jsme uspokojily více než 150 zákazníků a to nejen v Praze, ale i po celé české republice. Získali jsme mnoho zkušeností a grilování selat dovedli v podstatě k dokonalosti. Dnes o sobě můžeme bez nadsázky tvrdit, že ugrilovat sele opravdu umíme. Jako důkaz je pro nás velké množství stálých zákazníků, kteří si rok co rok opakovaně objednávají naše služby.

Line

Jak probíhá grilování?

Selátko grilujeme ve vlastím grilu, který jsme si nechali vyrobit na zakázku a to tak, aby přesně vyhovoval našim požadavkům. Samozřejmostí je boční topeniště, tím pádem veškerý omastek nepadá do ohně, ale do spodní nerezové lorny. Tím je zajištěno i to,že po nás v podstatě nezůstane žádný nepořádek.

K topení používáme pouze kvalitní, velmi tvrdé a suché dřevo, které je k tomuto účelu nejvhodnější.

Prase

Selátko je vždy minimálně 48 hodin před vlastním grilováním naloženo v chutné marinádě, která se skládá z více jak 10 druhů koření a dalších ingrediencí. Jedná se o velmi starý recept pocházející z jedné malé šumavské vesnice a který je takovým naším know-how.

Jediné co potřebujeme od Vás je přívod el. energie ( 230 V ) a prostor kde budeme moct umístit gril, ideálně rovné prostranství cca 2 krát 3 metry.